Mihaela Rădăcină - Antreprenor

Cultură (Categoria articolului)

www.ibooksquare.ro

 

ww.facebook.com/ibooksquare/live/ 

Mihaela Rădăcină

Antreprenor

 

MIHAELA RĂDĂCINĂ este un profesionist cu peste 20 de ani expertiză în comunicare corporativă și comunicare integrată de marketing. Este absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Management și are o diplomă de licență în Managementul Firmei.

A practicat Marketing, Relații Publice și Comunicare, pe rând, din perspectiva de jurnalist, manager în corporație, blogger, consultant, antreprenor.

A pus bazele departamentului de PR & Comunicare și timp de peste 14 ani (1999-2014) a coordonat evenimentele interne & externe și proiectele de PR ale Grupului COSMOTE România, pentru brandurile sale: Cosmorom, COSMOTE, Germanos, Zapp, Sunlight, Romtelecom, Telekom, fiind responsabilă de strategia de comunicare corporativă a acestora.

În 2014 și-a început aventura pe cont propriu, inițial ca și consultant independent.

Blogul său generalist https://canapeauacupisici.wordpress.com/ creat experimental în 2017 a strâns în mod organic peste 57,000 vizualizări și peste 42,000 vizitatori unici, după numai 100 articole.

În 2018 a înființat Knart Communication SRL/ PRagmatIQ - agenție de branding, PR și comunicare. A consiliat zeci de clienți, branduri românești și internaționale printre care Philips România, Bernard Hiller – coach-ul de actorie al vedetelor de la Hollywood, Let It Go Acting Studio, Life Care, Imopedia, Unic Brands, Benati, BiomedScan, Bitdefender, Abit Technology, Exordia, Teatrul Apropo, WebAdvisor, Conceptual Lab by Theo Nissim, Gemini Solutions, Malloo, Fun Service, Gora Films LTD.

Knart Communication SRL/ PRagmatIQ oferă servicii de branding și consultanță de brand, Media Relations, Social Media & Digital PR, Events Management, Internal & External Communication, Community Relations & CSR – Corporate Social Responsibility, Crisis Communication, Business Continuity Management, Brand PR, Employee Communications, Marketing, Project Management.

 

 

Link-uri:

 Facebook: Rădacină Mihaela

 Facebook: PRagmatIQ

Facebook: Canapeaua cu pisici

Instagram: Mihaela Rădăcină

Instagram: Pragmatiq Communication

Linkedin: Mihaela Rădăcină

Linkedin: Pragmatiq Communication

Blog: Canapeaua cu Pisici

 

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 www.ibooksquare.ro

267 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii