Ovidiu Iosif - Antreprenor

Cultură (Categoria articolului)

.

Ovidiu Iosif

Antreprenor

 

 

Am revenit cu o scurta punere în listă a activităților mele din acest moment 

 

- agribusiness -producție cereale (e business de familie așa că ne  împărțim sarcinile pentru că ocupa destul de mult timp chiar dacă am externalizat cam tot)

- spațiu de co-working : Proiect StartUp Plus 

- gaming pub (drinks & board games) : Proiect StartUp Plus 

- am înființat în 2016 un ONG - Asociația " Dumitru Ionescu" ce în momentul asta are în jur de 20 voluntari și colaboratori. Prin ONG-ul asta se desfășoară proiecte precum CoderDojo - cursuri de programare pentru copii și tineri (3 centre în Brăila). CoderDojo e o rețea internațională de astfel de centre, prin ONG am adus conceptul în zona Brăila - Galați .

Un alt proiect tot prin ONG dar cu sprijinul unor mentori colaboratori este Business Generation Club - cursuri de educație financiară, antreprenorială și managerială pentru tinerii brăileni.

Un al treilea proiect este Repatriot, un concept al Romania Business Leaders care presupune sprijinirea repatrierii prin antreprenoriat și nu numai..iar ONG-ul este coordonator local pe Brăila 

Și ultimul proiect al Asociației "Dumitru Ionescu"- ONG-ul este membru fondator al unei platforme de asociații și ONG -uri din Brăila  și Galați care militează, promovează și face lobby pentru formarea zonei metropolitane Brăila-Galați și pentru proiectul de bază - Aeroportul metropolitan. 

 

Și pentru ca traseul meu antreprenorial sa fie unul complet am optat și pentru antreprenoriatul politic, astfel am înființat un partid local - "Brăila Noua" care să sprijine inițiativele locale și regionale prin viitoarea prezență in consiliile locale și județene. 

 

Facebook - Ovidiu Iosif

 

 

Cultivă-ți imaginația!

 

 

 

 www.ibooksquare.ro

 

873 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii